Politică de confidențialitate

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și confidențialitatea datelor

Bine te găsesc,
Mă bucur că te afli printre abonații site-ului www.abeautyworld.ro ​​​​​​​și sper că am reuşit să iți transmit informaţii interesante şi utile care să te ajute să iti schimbi viaţa în bine şi să iti găsești cât de cât echilibrul și armonia în suflet și viață. Iți mulţumesc că ai considerat că merită să te abonezi la acest newsletter.

https://www.abeautyworld.ro  tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare.

Din data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal (GDPR – General Data Protection Regulation). De aceea vă rugăm să analizați solicitarea noastră privind protecția datelor dvs. Regulamentul general privind protecţia datelor include urmatoarele drepturi pentru persoane fizice: dreptul la informare, la rectificare, la ștergere a datelor, la restricționarea prelucrării, la portabilitatea datelor, la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv profilarea.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Informațiile și datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când vizitați website-urile noastre sau interacționați cu noi pot fi:

Detalii personale furnizate de dvs. – cum ar fi numele dvs., adresa poștală și alte date de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, solicitările dvs., orice reclamații pe care le-ați face și orice alte date pe care le primim dacă comunicăm cu dvs. prin e-mail, online sau prin social media și orice alte informații pe care le furnizați – de exemplu atunci când vă înregistrați pe website-urile noastre, vă abonați la newsletter-ele noastre, participați la ofertele și promoțiile noastre, oferiți feedback în calitate de consumator, răspundeți la sondaje sau achiziționați produsele sau serviciile noastre.

Informațiile privind plata – inclusiv datele necesare pentru a face achiziții, cum ar fi detaliile contului dvs. de plată, numerele cardurilor de credit și debit, data expirării, adresa de livrare și de facturare. ( când va fi cazul vânzării de produse sau servicii pe site )

Informațiile de conectare la cont – inclusiv orice informație care vă este necesară pentru a crea un cont de utilizator, cum ar fi un nume de utilizator, parola, orașul în care locuiți și sex,

Informațiile colectate automat – inclusiv informațiile despre calculatorul dvs., adresa IP și browser-ul pe care le putem colecta, de exemplu, atunci când folosim în website-urile noastre propriile noastre cookie-uri sau cookie-uri deținute de terțe părți, web beacon-uri și tehnologii similare care colectează informații privind utilizarea de către dvs. a website-urilor noastre sau despre interacțiunea dvs. cu noi prin e-mail. Consultați Politica privind cookie-urile pentru mai multe informații.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a satisface scopul pentru care au fost oferite de dvs. sau colectate de noi (de exemplu, pentru perioada de timp necesară pentru a răspunde la întrebări sau pentru a rezolva problemele).

De aceea, am putea păstra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă rezonabilă după ultima dvs. interacțiune cu noi. Atunci când datele cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în acest sens, le vom distruge sau șterge într-o manieră sigură. În anumite cazuri, putem avea cerințe legale sau de reglementare care ne obligă să păstrăm anumite informații pentru o anumită perioadă de timp.

Consimțământul dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. specific pentru a vă abona la buletinul nostru informativ privind produsele și serviciile. Puteți sa vă retrageți consimțământul făcând click pe butonul Dezabonare de la finalul fiecărui e-mail.

De asemenea, ne bazăm pe consimțământul dvs. atunci când vă creați contul de utilizator pe website-urile noastre. Puteți să vă retrageți consimțământul ștergându-vă contul în orice moment.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor și ne asigurăm că acestea sunt protejate de o infrastructura IT și măsuri de securitate corespunzătoare. Mai mult decât atât, am implementat măsuri interne, care ne permit să descoperim, să notificăm și să documentăm încălcările de securitate, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile și libertățile dvs., vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Veți fi informat cu privire la încălcarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Dacă doresti să te dezabonezi de la acest newsletter o poţi face oricând scriind un mail la angiburcea@abeautyworld.ro.

Vei fi dezabonat/ă automat, imediat. Caseta care apare în continuare nu implică nicio obligaţie de completare din partea ta. Reprezintă doar un feed-back important pentru mine din care aflu motivele pentru care nu mai doresti să păstrăm legătura.

Contact 

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați cu privire la datele dvs. cu caracter personal. Pentru orice întrebare scrieți-ne la:

Pentru notiuni/ proiecte legate de domeniul psihologiei: psychotherapist.ab@gmail.com

Proiecte diverse legate de site: angiburcea@abeautyworld.ro

Beauty Business Consultant/ comenzi Oriflame: angelica.burcea@oriflameleader.com

 

Te îmbrățișez cu drag,

psiholog, psihoterapeut

Facebook Comments